Pirr i magen

Jag vet inte vad jag ska skriva i det här inlägget egentligen. Det finns så mycket jag vill skriva. Så mycket känslor och underbara människor jag vill berätta om. Vill få er att förstå hur bra de är, men jag vet inte ifall det finns ord för det ens. Det bubblar i hela kroppen bara. Igår efter skolan blev det fika på pims med härligt umgänge och det uppskattades till tusen. Och Mandispandis är en av dom allra bästa, plus att hon är miin. Det finns en låt som gör mig väldigt glad. Jag önskar jag kunde lägga ut den här men tyvärr sträcker mina tekniska kunskaper sig inte så långt.. A kanske kan hjälpa mig imorgon.

Ibland saknar jag dig.
Men det kan aldrig, aldrig bli vi igen.

Smile

Jag hade jätta svårt för att somna igår kväll. Jag bara låg och stirrade upp i taket jag vet inte hur länge. Mitt hjärta slog jätte snabbt, varför? Ingen aning, glädje kanske. För vad? livet antar jag. Levnadsglad. Vet ni att kåt betyder det förresten? Inte för att det har med saken att göra men lite kul. Kände mig bara glad och pirrig inför vad livet har att ge. Jag hoppas Gud har tänkt ut något extra till mig. Jag känner det på mig. Jag är här på jorden av en anledning. Det tror jag alla är.  

Höst och lycka

Hemma efter en joggingtur i det uunderbara vädret! Solen skiner och träden skiftar i alla möjliga olika färger. Dessutom är det väldigt frisk luft ute. För en gångs skull var det riktigt skönt! Helgen var jätte bra. I fredags bjöds det på fest i Igelstorp, otippat kul faktiskt. Sen i lördags kom Sandra till mig på eftermiddagen och så var vi ensamma hemma. Blev att laga mat och kolla på skräckfilm!! Tur att jag hade Sandra jag kunde sitta och krama under hela filmen ;$

 
Jag i Annas snygga brills,
shalala :)

:*

Bild från i fredags, söta pojkar det där! :)


JesBasFab

Veckan har faktiskt varit super! Bästa dagen var igår, no doubt. Hade redovisning på svenskan och överöstes av beröm från min svenska lärare efteråt och det gjorde mig mycket glad. Efter skolan bowlade jag med Basse och Fabbe, gissa vem som vann??????!!! JAG! Inte helt oväntat måste jag säga. På kvällen kom Basse hit och vi kollade på idol/ film och spelade lite gitarr och sådär. Skön kväll helt enkelt. Idag har jag jobbat på Balthazar och nu är jag helt slut, ingen energi kvar verkligen. Jag och Anna har diskuterat katoliker och irländare en hel del idag. De tycker inte det är okej att ha sex (om man inte är gift typ) men att supa hur mycket som helst? Hmmm.. Okej?

Puss

RSS 2.0