Smiiile

Min sista helg som 17åring kunde nog nästan inte varit bättre faktiskt. I fredags blev det mys med Anton, Julia och Cornelia, på lördagen kolla jag och Anton lite på Alice klassfotboll och sen åkte jag hem till Lollo och vi fixa oss inför fest. Firade Adam, Daniel och Gabriella som fyller 18, riktigt rolig fest med roligt folk! Idag har jag bara gått runt och lett hela dagen, ska snart ut på en joggingrunda med syrran- idag ska hon fan få kämpa för att hänga med i mitt temp för nu jävlar är jag på gång! Btw, stor dag på onsdag för då fyller jag 18 bast, wunderbar!   

INDIA!!!

I början av nästa år åker jag till Indien med Global Klass!!!!!!! Fattar ni vilken upplevelse det kommer bli eller?! Tror jag vill jobba med kvinnors och flickors sociala situation i kulturellt genusperspektiv, visst låter det intressant? Tror en sån här resa ger väldigt mycket. Kan inte fatta att jag ska dit! Iiiiiiiiiiiiiiiih! 2-3 veckor i Indien tillsammans med Alexsandra, Madde, Sofie, Felicia (och lärarna Olof och Agneta), Aaaaaaawesoooooome!

  





 


Världens finaste vän

Kände på mig redan imorse att det skulle hända något dåligt idag, och gissa vem som hade rätt? JAG! Men vet ni? Det gör faktiskt inte så mycket, för jag har typ världens finaste vän. Så fin att jag inte ens kan beskriva med varken ord eller kärlek hur mycket hon betyder för mig. Du gör mig så lycklig Pandis! Ingen är så bra som du, puss på dig!




Måndagsångest

Jag oooooorkar inteeeeee! Måndagsångesten värker i hela kroppen på mig och jag vill bara gå och lägga mig igen. Inget är kul. Inte ens fint väder är det. Jävla måndag.

Puss på vårkänslor

Jag har haft en sån där jätte bra helg som man bara ler åt när man tänker tillbaka på. I fredags kom Sandra till mig och vi hade myskväll med Så ska det låta och film. På lördagen va vi på Axvalla marknad och sen åkte jag till Mandisen. Vi fixade iordning oss, käka och sen drog vi till Adam på fest. Hade en riktigt rolig kväll med mycket trevligt sällskap! Hade fruktansvärd måndagsångest imorse när jag vaknade, orkade verkligen inte upp till skolan men det gick. Det pirrar i kroppen. Vårkänslor kanske? Tihihihi






RSS 2.0