Niklas Pettersson

Ett heeeelt inlägg tillägnat Niklas Petterson från Källby, here you go! 

När jag var 12 år gammal började jag spela pingis i Götene.  När jag spelat där i ett par år kanske började det en ny kille i min grupp (eller om det va jag som bytte grupp... Minns inte riktigt) som hette Niklas. Minns att jag tyckte om att möta honom på träningarna för att jag faktiskt hade chans att vinna. Tror han blev ganska irriterad på mitt spelsätt eftersom jag spelade så defensivt. Sen klagade han bara på racket/ bordet eller något annat om det inte gick bra. Om jag ska erkänna så blev jag lite förtjust i denna Niklas (det va ju inget minus direkt heller att han spelade fotboll, var två år äldre och gick samhäll eknomi!!) De onsdagarna han inte var med på träningarna gick litelite långsammare än vad de brukade. Jag vet inte när jag slutade spela pingis i Götene riktigt, men jag och Niklas fortsatte i alla fall hålla kontakten ganska så bra. Smsade lite ibland, pratade på msn lite ibland... Förra hösten träffades vi ett par gånger och fikade och så där. Nu har han flyttat till Skövde (väntar fortfarande på inbjudan till inflyttningsfest!)och pluggar på högskolan där. En mycketmycket rar kille.

Hoppas du är nöjd nu Niklas!
PUSS

     


Tisdag 15/9

Idag är det en sån där dålig dag som man bara hatarhatar. Egentligen borde jag vara överlycklig över allt jag har, men känner inte för att vara glad. Så mycket måsten och skit jag inte orkar ta tag i. Jag lovar, imorgon kommer jag vara lika glad som jag brukar vara, men idag orkar jag bara inte le. Just idag känns det så fruktansvärt ansträngande.

Fick precis ett samtal av min mor som är så gullig så! Massa kärlek till henne.  


Kärlekslista

Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då?

Jag tror inte att jag skulle kunna förlåta det faktiskt. Det är brist på respekt och så känns som att om man verkligen verkligen älskar varandra så är man inte otrogen helt enkelt.

Hur många har du varit tillsammans med? (Alltså ihop med)

3 som räknas på riktigt...

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte?

Jag har inget självklart svar på den här frågan... Har hänt flera gånger att jag drömmer mardrömmar om att jag gifter mig. Men om jag hittar en kille som jag tänker va ihop med för resten av livet, varför inte gifta sig?

Blir du lätt kär?

Nej inte direkt. Men tycker väldigt lätt om människor

Vad är viktigast hos en kille? Vad faller du för liksom?

Helheten. Jag tycker det är jätteviktigt att killen är omtänksam, smart och har glimten i ögat. Brukar falla för killar som brinner för något, helst någon sport.

Vad är det mest avtändande du vet?

Oj vilken fråga. Haha jag vet faktiskt inte. Killar som är FÖR självsäkra tror jag. Och killar som är för osäkra också förresten.

Hur viktigt är det att man har något gemensamt?

Det är ganska viktigt. Att tycka om samma mat, kläder, musik är dock ganska oviktigt.

Hur länge varar dina förhållanden?

Mitt längsta varade i ett år.

Har du fått ditt hjärta krossat?

Ja. Värsta som finns.

Vad är det mest romantiska du varit med om?

Jag måste nog säga att det var när jag och min dåvarande kille satt vid hamnen en sommarkväll. Vi satt lutade mot fyren och höll handen och pratade om allt och inget. I bakgrunden var det livemusik och massa folk som skrattade. Det är en av de mest perfekta stunderna i mitt liv.

Hur raggar du?

Jag raggar inte.. Jag flirtar ;)

Har du en "utseendetyp" hos killar?

Faller oftast för långa killar. Förutom det tror jag inte att jag har någon speciell "utseendetyp".

Beskriv en perfekt första dejt:

En promenad i solen med mycket prat och skratt.

Vem var din första kärlek?

Första första liksom? Kan man svara pappa? Haha

Vad tycker du om att ligga på första dejten?

Inte något bra tips om man vill ha något seriöst.

Vad tycker du om one night stands?

Varför inte. Det är väl upp till var och en

Hur är du som flickvän?

Oj va svårt... Ganska kärleksfull tror jag iallafall. Och så måste jag kunna prata med min kille som alltalltallt, annars funkar det icke :)


RSS 2.0