Kärlek?

Jag vet inte ifall jag tror på kärlek längre. Under den senaste tiden har det varit min livsfilosofi, typ. "Älska mer!" "Kärlek är det bästa som finns" o.s.v. Men nu när jag ser par på stan så tänker jag bara: "någon gång kommer det ta slut". Någon gång kommer de inte vara tillsammans längre. Haha, jag måste vara en ganska tragisk människa. Men just nu känns det så, kärlek är bara onödigt. Eller nej inte onödigt. Äsh jag vet inte vad jag vill säga med det här blogginlägget. Kärlek är bra, ibland.

Nu ska jag springa till bussen. Puss

Broken strings

Någon som har ett trollspö? Jag skulle kunna behöva ett nu.
Hokuspokus fillijokus, och så är allt bra igen.

Var är du?

Jag har ingen ork att gå till skolan. Jag har ingen ork till någonting just nu känns det som. Och det värsta är att du inte finns där för att stötta mig. Jag hade verkligen behövt prata med dig igår, men du hörde inte av dig och igår va det extra jobbigt. Vart tog sommaren vägen? Hösten kan vara så jävla deprimerande.

Happy face

Vad gjorde jag för exakt ett år sen? Jo, jag fick mitt hjärta krossat. Eller nej förresten, inte "krossat". Men just då kändes det så. Såret kan inte ha varit särskilt stort eftersom det inte ens finns ett litet ärr kvar. Det har hänt mycket saker under det senaste året. Både hemska och bra saker. Johan är en av de bästa sakerna som har hänt mig. Tveklöst. Jag hoppas han vet hur mycket han betyder för mig :) Det är också ett år sedan jag lärde känna Amanda Hallén. Känns som att jag har känt henne hela livet! Vi har många underbara minnen tillsammans och fler hoppas vi på att det blir. Underbart väder idag! Känner mig glad och lycklig. Biljetterna till Barcelona är även bokade nu! Åker den 23e November med min älskipälski och hans familj.

Puss va

RSS 2.0