Självstudiedag

Nu har jag avklarat första natten ensam i lägenheten. Va tvungen att gå och kolla så att det inte va någon i lägenheten igårkväll, men efter att ha konstaterat att jag var helt ensam kunde jag somna gott. Drömde att jag var med i en pingistävling, hmm... Igårkväll bjöd Ida mig på jättegod middag och sen kollade vi på film; Definitely Maybe. Idag har vi självstudiedag och solen skiner ute- underbart!

Ensam hemma

Hej på er!
Hoppas allt är bra.
Förra helgen var jag hemma och hälsade på familjen en snabbis vilket var underbart skönt, har saknat dem allihopa. I lördags var jag också på Alexanders kusins bröllop, mycketfint! I veckan har jag varit i skolan med allt vad det innebär och jag har även hunnit träna pingis här uppe i Orsa (detta var i tisdags och har fortfarande träningsvärk!), varit ute och sprungit med Ida och firat min och Alexanders 9 månadersdag! Idag åkte Alex hem igen vilket betyder att jag kommer vara ensam hemma här fram tills på söndag. Kommer kännas konstigt. Tur att jag har Ida som kan pyssla om mig! Känner mig inte helt kry, förkylning och ev. lite feber som spökar. Får hoppas att det går över snart. Imorgon har vi självstudiedag och då har jag tänkt att baka, simma (upptäckte i veckan att jag typ bor granne med en simmhall!) och på kvällen blir det nog spelkväll med några från klassen. En lagom lugn och skön dag verkar det som! 



Jag innan bröllopet (alltså riktig fjortisbild.. Dock enda bilden jag har på
mig själv från kvällen!)


Det fina brudparet


Den goda maten


Alex och Malin

Some update och bilder!

Mycketbra vecka än så länge!

Måndag: Hade redovisningar om våra hemorter i skolan (vet inte riktigt varför folk började skratta när jag berättade att det bor 400 pers i Lerdala och att det är 20 ggr mindre än Orsa till ytan?...). På kvällen fixade jag och Alex tvätten och sedan blev vi bjudna till Frank (Kexet) på italiensk middag- hur gott som helst! Minst sagt vardagslyx!

Tisdag: I skolan hade vi introduktion i Affärsmannaskap där vi även började skissa på våra företag. På kvällen blev det idolmys med Ida och Fia.

Idag har vi haft Socialamedier och slutade vid lunch. Ska ut i blåsten och springa en sväng tänkte jag. Synd bara att jag är så pass förkyld...

Melissa och Sofie på Aqua Jam

Jag och Ida på klassutflykten!


Uppe på Pilkalampinoppi!


Vid helvetesfallet


Taccokväll med Alex, Ida, Melissa, Molle, Lucas och Frank


Sen bowling och fest!

Vardag

Go' kväll på er!

Sitter framför Bonde Söker Fru och myser. Idag efter skolan har jag hunnit med att spela gitarr och mysa med Ida, sprungit en sväng (med Alex, Ida, Lucas och Kexet), käkat, packat inför klassutflykten imorgon och nu sitter jag här. Helt slut, men ändå nöjd. Skolan än så länge är kanon. Dock är det inte så slappt som jag hade tänkt mig. Yrkeshögskola låter ju inte så jobbigt, men det är faktiskt mycket jobb!  

Imorgon ska vi iväg med klassen och bo över natt. Min grupp har fått i uppgift att guida om Orsa Finnmark, vi får väl se hur det går....... Men ska bli skitkul!

Köss!

RSS 2.0