Vimmerby i sommar!

Nu är det klart. I sommar blir det Vimmerby både för mig och Alexander. Kontraktet med Astrid Lindgrens Värld är inskickat och bostadspapprena är ifyllda. 21 juni börjar vi jobba. Känns så overkligt att tänka att vi är där och jobbar om mindre än 3 månader och att det kommer bli vår nya vardag. Då är studenten och allt över. Hoppas på att få boende tillsammans. Ser fram emot att gräla om vilken mat vi ska äta, vem som ska städa, vem som ska diska, vem som ska tvätta. För jag vet att jag kommer vinna, synd Alex! Du vet icke vad du har gett dig in på älskling :)


Underbar helg

Idag är det söndag och klockan är 21.01. Har varit en superhelg!
I fredags åkte jag till Sandra efter skolan och på kvällen kolla vi på Så ska det låta (tradition!) och hade det mysigt. På lördagen åkte jag, Sandra, Malin och Linn till Göteborg. Där blev det en del shoppande och god mat på Jensens, kan det bli bättre? På kvällen kom Alex och så firade vi Ellen och kollade på körslaget. Börjar fundera över ifall Alexander är ihop med mig för att kunna träffa Alice (min 7 åriga syster), misstänksam är jag iaf... Idag har jag jobbat hela dagen och pluggat lite nu på kvällen. En riktig slappis helg, så jäkla skönt! Tack till alla er som varit med och förgyllt min helg!!!



Tyvärr blev det ingen One Piece för min del, men Malin och Sandra köpte en varsin,
riktigt snygga va dom!

.

Jag är så arg. 
Arg på livet.
Arg på döden!

Jävla döden


 

Kärlek i ord

Han viskar
små konstverk
i mina öron
och han
ger mig presenter
när han ler
Ingenting
berusar mig
som hans händer
De skulpturerar luftstatyer
utan att de vet det.


Sälen dag 1

Hej på er igen! (Sa ju att jag skulle bli bättre på att blogga....)
Just nu befinner jag mig i Sälen i en mysig stuga tillsammans med mysigt sällskap.
Idag har det blivit mycket bilåkande och så ett par timmar i backen.
Det gick väl sådär kan man säga... Men efter att ha varit här i en vecka borde det gå bättre.
Nu ska vi snart äta middag och sen blir det bara massa mys.
Vill passa på att tacka min underbara vän Sandra också för att hon har fixat min blogg nu!
Urläckert ju!!! :D

Urinvägsinfektion

Måste bara säga att urinvägsinfektion är riktigt oskönt. Igår va det 100dagars på Bogrens så i stort sett alla 92or i Skövde kommun partade loss på dansgolvet (utom jag). Något jag dock inte ångrar idag. Va helt ärligt inte sugen på utgång, men att istället ligga hemma och bäva inför att gå på toaletten va inte heller så jäkla sköj. Vid 1 tiden tänkte jag bege mig mot Skara Sommarland på jobbintervju. Ikväll blir det konsert med Annapanna (Music for Life)- naaajs! Btw, ska jag bli bättre på att uppdatera min blogg hade jag tänkt!


Nu vill jag ha sommar!!
Puss på er

RSS 2.0